სსრკ-ს დროინდელი მოწყობილობა, რომელიც საჭმელს დაწვის საშუალებას არ მისცემს

17 views

საჭმლის მომზადების დროს დაწვის პრობლემა თითქმის ყველა დიასახლისისთვისაა ცნობილია, გამონაკლისის გარეშე. მართლაც, ეს არც ისე სასიამოვნოა, განსაკუთრებით ტაფების რეცხვა. პროცესი შრომატევადი და ხშირად ხანგრძლივია. მაგრამ თქვენ შეგიძლიათ თავიდან აიცილოთ ეს უსიამოვნება.

დასაწყისისთვის, უმარტივესი რჩევაა საკვები მოამზადოთ დაბალ ცეცხლზე და მუდმივად ურიოთ. მაგრამ აქ არის პატარა ნიუანსი – თქვენ მუდმივად უნდა იყოთ გაზქურასთან, წამითაც არ უნდა დატოვოთ კულინარიული შედევრი. და ეს ყოველთვის როდია შესაძლებელი და შედეგიც არ გვიანდება.

მეორე რჩევა, რომელსაც ხშირად წააწყდებით კულინარიული წიგნების კითხვისას ან ვიდეოების ყურებისას, სქელკედლიანი ჭურჭლის გამოყენებაა. ისინი განსაკუთრებით რეკომენდებულია ახალგაზრდა და გამოუცდელი დიასახლისებისთვის.

რეკომენდაცია სინამდვილეში შესანიშნავია, თუმცა ყველას როდი ადგება. ფაქტია, რომ ყველას არ აქვს სქელკედლიანი ტაფები. მათი შეძენა შესაძლებელია, თუმცა ყველას როდი სურს ძვირადღირებული ტაფის შეძენა. ასეთი ტაფების ფასი საკმაოდ დიდია.

არსებობს მესამე გზაც – ყველაზე ეკონომიური და მოსახერხებელი. შეგვიძლია ვთქვათ, რომ იგი საბჭოთა კავშირიდან მოდის. მართალია, ეს შესაფერისია მხოლოდ მათთვის, ვისაც გაზქურები აქვთ. სსრკ-ში იყენებდნენ საინტერესო და ძალზედ მარტივი მოწყობილობას სამზარეულოსთვის, უფრო სწორედ გაზზე მომუშავე გაზქურისთვის – ალის გამყოფი. იგი დიდ როლს ასრულებდა პრობლემის გადაჭრაში.

დღეს ისინიც იყიდება, სხვადასხვა ვარიაციებითა და სახელურითაც კი, რაც განსაკუთრებით მოსახერხებელია.

ასეთი უნიკალური და მარტივი მოწყობილობა იაფია, თუმცა იგი ამარტივებს დიასახლისის ცხოვრებას.

თქვენ ასევე დაგაინტერესებთ

საიტი იყენებს cookies ფაილს, ეს მსოფლიო სტანდარტია ok წაიკითხე